Acoustix gaat verder dan de standaard audiotechnische hulpverlening

Met kennis over akoestiek, audiotechnische metingen en het ontwerp-aspect haalt u een bedrijf in huis dat ook verder kán gaan om de meest optimale geluidsbeleving voor u te creëren!

Lees snel verder!

Acoustix is een bedrijf dat bestaat uit één vaste werknemer en tevens eigenaar, Harold van Heukelum, en is verder omringd door een groep vakbekwame ZZP’ers die werkzaam zijn in een breed werkveld. In de afgelopen jaren zijn zo mooie projecten neergezet met tevreden opdrachtgevers tot gevolg. Kijk voor referenties ook eens op deze pagina.

Harold is in 2009 begonnen als geluidstechnicus en heeft in de jaren daarna zijn werkzaamheden verbreed en geprofessionaliseerd. In het dagelijks leven is hij student Civiele Techniek aan de Technische Universiteit Delft, maar steekt daarnaast – uit liefde voor het vak – veel tijd in Acoustix. Hij is gespecialiseerd in de audiotechniek en heeft zijn kennis en enthousiasme in de afgelopen jaren in mogen zetten voor menig koor, bandje en theatergezelschap, voornamelijk in de regio Zeewolde en Delft. Naast zijn audiotechnische werkzaamheden heeft hij ook kennis van lichttechniek, rigging en eventmanagement, waardoor hij een breed scala aan ervaring meeneemt naar opdrachtgevers.

Acoustix is een bedrijf dat verder wil gaan dan de standaard technische hulpverlening op het gebied van audio. Met kennis over akoestiek, audiotechnische metingen en het ontwerp-aspect haalt u een bedrijf in huis dat ook verder kán gaan om de meest optimale geluidsbeleving voor u te creëren. Problemen zijn er om opgelost te worden en daarin willen wij graag helpen. We zijn geen bedrijf dat minimale moeite steekt in een project om zo de winst te maximaliseren. We hechten veel waarde aan goed persoonlijk contact tussen ons en de opdrachtgever om zo het beste resultaat neer te behalen. Een goede voorbereiding is immers cruciaal voor het bereiken van hoge kwaliteit.

Ons werk is geslaagd als u tevreden bent over het geluid en zich geen moment zorgen heeft gemaakt.

Ready to start a project?