Wat wij doen

Acoustix is een divers bedrijf dat voor veel dingen inzetbaar is. Omdat het kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en graag het beste resultaat voor zijn opdrachtgevers wil behalen, heeft het zich gespecialiseerd in drie onderdelen, die hieronder gespecificeerd zijn. Desondanks zijn deze onderdelen breed en is er dus veel mogelijk. Zoekt u dus iets dat er niet tussen staat, maar wel raakt aan hetgeen wel vermeld wordt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Lees snel verder!

Geluidstechniek

Hij is bijna nooit zichtbaar, maar desondanks onmisbaar: de geluidstechneut. Hij is een belangrijke schakel die bijdraagt aan het slagen of falen van uw evenement. Het audiotechnisch systeem kan nog zo goed zijn, als de geluidstechneut zijn werk niet goed doet levert u in op kwaliteit. Acoustix heeft geruime ervaring op het gebied van geluidstechniek en heeft door de jaren heen op veel verschillende evenementen die kennis kunnen toepassen, met mooie resultaten tot gevolg. Ook voor u kunnen we een hoop betekenen!

System engineering

Vereist uw evenement speciale aandacht als het aankomt op het geluid in de zaal? Acoustix helpt u graag! We hebben ruime ervaringen met verschillende weergave systemen en zijn gewend de plaatsingen en uitvoeringen aan te passen aan het interieur en akoestiek van de zaal.

Vanaf het begin zullen wij intensief met u overleggen om zo uw wensen het best te kunnen verwerken. Tijdens de opbouw van het systeem zal met behulp van meetsoftware  en -microfoons het systeem worden afgeregeld op de zaal. Tijdens het evenement zal het geluidsniveau in de zaal en de werking van het systeem worden gemonitord, en zal in overleg met de op dat moment werkende geluidstechnicus verdere finetuning worden toegepast.

Advies & Training

Kennis hebben is leuk, maar het delen met anderen is leuker. Acoustix kan u voorzien in trainingen en demonstraties, voor techneuten op elk niveau. Neem vooral contact op om te zien wat de mogelijkheden zijn!

Daarnaast kunnen we ons voorstellen dat u in de wirwar van alle mogelijkheden op het gebied van audio af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Acoustix denkt graag met u mee in het proces van de aanschaf van een nieuw audiotechnisch systeem.

Ready to start a project?